0405.jpg

Jaarvergadering 2022

'Wandelt’ u mee?

Wij nodigen u uit om op Donderdagavond 21 april aanstaande mee te gaan op een ‘virtuele wandeling’ door onze dorpen Scharwoude, Grosthuizen, Oudendijk, Avenhorn en De Goorn.

Om 20.00 uur wordt u ‘aan de start’ verwacht in de zaal van ‘Brasserie De Grost’, Grosthuizen 80, 1633 EP AVENHORN/GROSTHUIZEN.

U doet actief mee, want aan de hand van een groot aantal historische foto’s loopt u als het ware door onze dorpen heen. U herkent ongetwijfeld de afbeeldingen en weet beslist ook nog wel een en ander over een getoonde foto te vertellen. Kortom, het wordt een gezellig onderonsje. Noteer deze avond in uw agenda. Wij rekenen op u!

Voor leden van onze vereniging is de toegang gratis. Bent u nog geen lid en wilt u toch graag komen? Voor slechts € 5,00 entree kunt u meegenieten en, voor slecht € 2,50 extra, gelijk lid worden, inclusief ons nieuwe jaarboekje ‘Veenhoperkogge’ nr. 26.

Om 19.30 uur, voorafgaande aan de ‘wandeling’ zal het bestuur van onze vereniging aan u, als lid, verantwoording afleggen over de afgelopen 2 jaar waarin wij, door Corona, helaas elkaar niet hebben kunnen ontmoeten.

Tot 21 April a.s. om 19.30 of 20.00 uur.

Terug naar overzicht
Error loading MacroEngine script (file: ModuleNewsletter.cshtml)